Posted on 2 коментара

Защо да използваме Шийт Маски?

Защо да използваме Шийт Маски?

Защо да използваме Шийт Маски е въпрос, който може би сте си задавали, когато сте попадали на този сравнително нов за нас разкрасителен продукт. Ако ви е любопитно какво е тяхното предимство и как работят, то тази статия е точно за вас.

Какво представляват Шийт Маските?

Шийт маските са фабрични „платна“, които са предварително напоени в богати на хранителни вещества серуми и прилепват плътно при поставяне на лицето.

От къде произлизат Шийт Маските?

Първоизточник е Южна Корея, която вече е сред водещите производители на висококачествена козметика. В момента Шийт Маските са популярни в цяла Азия и стават все по-търсен разкрасителн продукт в САЩ и Европа.

Как работят?

Концентрираният серум, с който са напоени е богат на различни полезни съставки за кожата, като хиалуронова киселина, витамини и минерали, прополис и т.н. „Платната“ на маските предотвратяват бързо изпаряване на водната фаза и удължават времето, необходимо на съставките, за да проникнат дълбоко в кожата. По този начин само след 20мин, ще усетите кожата по-гладка, по-мека и по-сияйна.

Флексабилност на терапията

С Шийт Маските може да бъдате много гъвкави по отношение на терапията, от която имате нужда – антиейджинг, да овлажните или хидратирате, да се борите срещу несъвършенства или да успокоите чувствителната кожа. Всичко това е възможно в комфорта на собствения ви дом, но също така изключително лесно и удобно по време на пътуване.

Благодарение на Шийт Маските, може да подарите на кожата си разкрасителен бустер по всяко време и където и да сте, а едно от най-големите предимства е, че тази разкрасителна процедура е на изключително достъпна цена..

Може да разгледате нашата колекция от Шийт Маски тук: Шийт Маски

Не се колебайте да ни пишете, ако имате допълнително въпроси!

XOXO,

Екипът на Kbeauty

2 thoughts on “Защо да използваме Шийт Маски?

  1. Това на български си е преведено като „лист-маска“… Чак толкова да нямаме думи в българския, че само да преписваме като папагали от английски… не знам. 🙂

    1. Здравейте, това е буквалният превод, но тъй като не звучи особено добре, тези маски станаха популярни и в България, като Шийт Маски :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *