Posted on Leave a comment

Имате ли Нужда от Тройна Хидратация?

хидратираща шийт маска с тройно хидратиращо дейстивие

Ако чувставате, че имате нужда от допълнителна хидратация, то тогава новата ни хидратираща шийт маска с тройно хидратиращо действие е точно за вас!

Какво се крие зад новата формула на Leegeehaam?

Внимателно подбрани съставки, които запазват влагата в кожата, създават защитна бариера и осигуряват дълготрайна хидратация.

Натриев хиалуронат

Способността му да прониква дълбоко в кожата и да съхранява водата в нея, са превърнали Натриевият хиалуронат в изключително популярна съставка в продуктите за антиейджинг грижа. Фактът, че е съставка част на хиалуроновата киселина, го прави още по-привлекателна съставка в  грижа за кожата. Хората все повече търсят продукти, които съдържат естествени съставки, които не са токсични и няма да наранят или дразнят кожата. Натриевият хиалуронат отговаря със сигурност на тези изисквания.

Пантенол

Пантенолът присъства във всички живи клетки, което го прави идеална съставка за козметичните продукти:

Проникващ: Когато пантенолът се прилага върху кожата, той се превръща в пантотенова киселина; тази киселина се абсорбира лесно от кожата, прониквайки дълбоко в долните слоеве.
Хидратиране: Пантотеновата киселина действа като овлажнител, като захранва с вода клетките и задържа влагата дълбоко в кожата.
Овлажняване: Клиничните изследвания установяват, че не само е изключително овлажняващ, но когато се използва редовно за период от четири седмици или повече, има противовъзпалителна роля, облекчавайки системния сърбеж, като същевременно помага за успокояване на сухата кожа.

Церамид 

Церамидите са липидни молекули, които се съдържат във високи концентрации в клетъчните мембрани в горния слой на кожата. Те задържат клетките на кожата заедно, образувайки защитен слой, който покрива кожата и задържа влагата. Те също така действат като бариера срещу бактериите и замърсителите на околната среда.

Екстракт от Божур

Екстрактът от корените на божър е научно доказана съставка и е била използвана в продължение на векове в традиционната китайска, аюрведа и европейска билкови медицина, подаради нейните противовъзпалителни и успокояващи свойства. Подпомага естетвените възстановителни функции и овлажняването на кожата.

За създаване на шийт маската е използвана натурална целулоза от бамбук. Мека и копринена текстура осигурява изключителни добре прилепване към кожата за оптимално доставяне на активните съставки.

Хидратиращата Маска HYAL B5 може да разгледате тук: Хидратираща маска HYAL B5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *