Leave a comment

Почистване на лицето в корейски стил

Ако има нещо, с което корейските жени истински се гордеят, то това е именно тяхната красива кожа.

Те поддържат толкова безупречна кожа и при това неслучайно. Корейската жена отделя значително време за ежедневните грижи, които полага и една голяма част от него се отделя на почистването на лицето.

Може би сте чували за така нареченето „двойно почистване“, което произлиза именно от Корея и комбинира следните две стъпки:

1.Почистващо олио

Почистващо олио за лице за премахване на грим, замърсявания, слъцезащитни кремове

Първата стъпка е да се отстрани гримът, да се разтвори омазняването  и да се премахнат бактериите и другите примеси с помощта на олио за почистване. Използването на почистващо олио ще промени живота ви. С негова помощ се отървавате от грима и от прахта, които са се натрупали върху лицето ви през деня. Олиото буквално ще разтопи грима от кожата ви, оставяйки я напълно почистено. То се нанася директно на сухо лице с нежни, масажиращи движения, чрез които не само разтопявате замърсявания, но и стимулирате кръвообръщението на лицето. Масажирайте около 30сек, след което почистете с вода или влажна кърпа.

Опитайте нашето Почистващо Олио от първата дерматологична клиника в Южна Корея, което може да закупите на стандартна цена тук: Почистващо олио за лице или да се възползвате от нашата неустоима промоция, с която го получавате като ПОДАРЪК. Разгледайте специалното ни предложение тук: Специално предложение.

2.Почистващ продукт на водна основа

почистващ гел за лице с 30% екстракт от чаено дърво. За дълбоко почистване на лицето, без изсушаване. Подходящ за всички типове кожа

Точно така, разбра ли сте правилно! В процеса има замесени два почистващи продукта! Втората стъпка е измиване на лицето с почистващ гел или паня, които се изплакват с вода. По този начин се подсигурявате, че няма никакви остатъци от замърсявания или грим върху лицето. Взима се необходимото количество продукт и се разрежда с малко вода, след което се нанася върху кожата с масажиращи движения. Лицето се изплаква с вода.

Разгледайте нашият почистващ гел с чаено дърво, който балансира Ph на кожата и не я изсушава. Почистващ гел за лице Чаено дърво (150мл)

3. Екфолиране

ексфолирана и копринено мека кожа със сплаш маските от blithe

След „двойното почистване“, след третата, абсолютно необходима стъпка, ако искате гладка и кожа с равномерен тен! Благодарение на ексфолирането се отрастраняват мъртвите клетки, които причиняват запушване и загрубял външен вид на кожата. Ако го правите регулярно, лицето ви не само ще придобива безупречен тен, но и ще помогне за по-лесно и дълготрайно нанасяне на грим. Въпреки страхотните ползи е препоръчително да екфолирате кожата си 2-3 пъти седмично

Революционните Сплаш Маски от Blithe са идеално средство за ексфолиране на кожата и ще подобрят тена само след няколко дни употреба. Може да разгледате различните видове тук. Сплаш маски от Blithe

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни пишете!

XOXO,

Екипът на Kbeauty

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *