Най-нашумелият моден продукт за грижа за кожата вече и в България

хидратиращи и подхранващи маски за лице

Моделиращигумени маски за лице от Lindsay. Найнашумелият моден продукт за грижа за кожата вече и в България, директно от Корея!

Момент.. Какво значи моделиращи? Как така „гумени“? Корея?! Точно така – Корея! Южна Корея е един от най-големите иноватори в света, в създаването на козметика за грижа за кожата. Предлага богат избор от натурални продукти за сияйна, нежна, хидратирана и здрава кожа.

Lindsay е бранд, който специализира в областта на естетиката.

Компанията разработва продукти, които защитават и предотвратяват дразненето на кожата от вредните външни фактори. За създаване на продуктите се използват висококачествени и естествени съставки, контролирани от модерна технология нa производство.

Марката е вече световно разпространена, високо оценена и се използва в най-добрите Спа центрове в Азия. Lindsay моделиращи маски в пресата

 

Ние сме изключително развълнувани от възможността да направим достъпни Моделиращите „гумени“ маски на Lindsay в България. Благодарение на уникалната си иновативна формула, буквално можете да „моделирате“ маската върху лице си. От тук и идва и тяхното наименованието, с което са известни в Корея. Добавете вода и ще получите перфектна консистенция наподобяваща „гума“, която е не само лесна за нанасяне и премахване, но и не се разтича по лицето и пода. Създава вакуум, който усилва вапоризиращите свойства на кожата и полезните съставки се абсорбират по-лесно, без да се изпаряват. Маските едновременно почистват лицето, омекотяват, хидратират кожата и при по-продължителна употреба, стягат порите. 

 
Ето как да използваме Моделиращите Маски от Lindsay:
  1. Отворете горната част и вземете шпатулата
  2. Добавете вода до обозначителната линия
  3. Разбъркайте с помоща на шпатулата до получаване на гъста, хомогенна смес

как да използваме маските за лице Lindsay

  1. Нанесете равномерно по цялото лице, като избягвате зоната около очите
  2. Оставете маската да подейства за около 15-20 минути
  3. Остранете маската и нанесете подходящ крем за лице за допълнителна хидратация

как да използваме маските за лице Lindsay

 

Различните видове маски може да разгледате тук: Lindsay Моделиращи Маски за Лице

Design your skin – today!

XOXO,

Екипът на Кbeauty

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *