За нас

За нас е изключително удоволствие да Ви представим Kbeauty Bulgaria.

Kbeauty е проект на голяма всеотдайност и изключително вдъхновен от красотата и високачествената корейска козметика. В Корея красотата е идентичност на здраве. Корейските жени са готови на всичко, за да запазят кожата си жизнена, бляскава, млада и красива. Наши партньори са едни от най-добрите производители на козметични продукти. Ключът към тяхната високоефективност се крие в невероятните и лечебни, природни съставки, от които са създадени. Добити от местности без градско замърсяване, като остров Jeju, в комбинация с витамини, натурални съединения и модерна технология на производство.

Ние Ви обещаваме, че няма да останете разочаровани и ще Ви представяме само високачествени, работещи козметични продукти, от които виждате крайни резултати. Не съдържат парабени, изкуствени оцветители, ароматизатори или други вредни за кожата съставки.

Ако имате някакви въпроси, относно нашите продукти или не може да прецените кой е подходящ за Вас, не се колебайте да ни пишете. Ще се радваме да отговорим на всяко едно запитване, защото Вие сте важни за нас!

 

XOXO,

Kbeauty Team